Sub-Banner

II Trobada entre Empreses i l'Escola de Doctorat a la UIB

Aquesta jornada aproparà les línies de recerca i els projectes de tesi relacionats amb la innovació educativa a les empreses

jornadaLa Universitat de les Illes Balears (UIB) organitza la II Trobada entre Empreses i l'Escola de Doctorat, un esdeveniment que compta amb el suport de la Càtedra Santander d'Innovació i Transferència del Coneixement (CSUIT) i que es celebra el pròxim dimecres 3 de maig, de les 10 a les 13.00 hores, a la Sala de Graus de l'edifici Antoni Maria Alcover i Sureda (campus UIB).

Després de l'acte de benvinguda, a càrrec del vicerector d'Innovació i Transferència de la UIB, el doctor Jordi Llabrés i el director general d'Innovació i Comunitat Educativa del Govern de les Illes Balears, el senyor Jaume Ribas, se celebrarà la presentació de tesis doctorals i una taula rodona en què hi participaran empreses relacionades amb el món de les tecnologies de l'educació, com Nexus Robótica, The Vrand, Col·legi Sant Josep Obrer, IES Joan Alcover, Escola Global del Parc BIT, Twin Force i Informática El Corte Inglés.

Aquesta jornada pretén donar a conèixer de primera mà les línies de recerca i els projectes de tesi que s'estan desenvolupant a la UIB i puguin ser d'interès per a les empreses participants. És una gran oportunitat, especialment per a empreses dels sectors tecnològics i educatius, perquè coneguin la tasca que desenvolupen els doctorands que tenen la vista posada en la millora de la competitivitat.

Finalment s'hi presentarà la segona edició dels Premis TalenTIC, una convocatòria resultat de l'acord de col·laboració subscrit entre la UIB i Informática El Corte Inglés per a impulsar la innovació tecnològica en l'àmbit acadèmic. Amb aquest concurs es persegueix el desenvolupament de programes de cooperació per a la docència, la recerca, la innovació i la transferència del coneixement.

Conegui tots els detalls d'aquesta jornada a la següent pàgina web