Escoltar

Aquesta iniciativa és possible gràcies a la Càtedra Santander d’Innovació i Transferència del Coneixement.

Dia: dijous 25 de juny de 2015

Hora: de 9.30 a 13.30 hores

Lloc: edifici Antoni Maria Alcover, campus de la UIB

La Universitat de les Illes Balears organitza, amb el suport de la Càtedra Santander d'Innovació i Transferència del Coneixement, la I Trobada de l'Escola de Doctorat de la UIB (EDUIB) amb empreses de les Illes Balears. Aquesta trobada té com a finalitat presentar, en primera persona, les línies de recerca i projectes de tesi en què puguin estar interessats els agents del sector privat, amb vistes a la incorporació laboral dels doctors a les empreses.
 
Es tracta d’una magnífica oportunitat perquè, en aquesta ocasió, les empreses turístiques de les Illes Balears coneguin la recerca que els doctorands duen a terme i que pot ser d’interès per millorar la competitivitat de les empreses que els vulguin incorporar. Les empreses participants en aquesta trobada podran manifestar directament els seus interessos i inquietuds als responsables dels diferents programes de doctorat, per tal de facilitar la transferència de coneixement de la Universitat cap a les empreses, i que aquestes se’n puguin beneficiar amb innovacions d’alt valor afegit. Aquesta primera jornada se centrarà en el sector turístic i afins: hoteleria, restauració, gestió telemàtica, urbanisme, planificació, transport aeri, etc. 
 
La trobada serà inaugurada pel doctor Llorenç Huguet, Rector de la UIB, el doctor Jordi Llabrés, vicerector d’Innovació i Transferència de la UIB i pel senyor Ignacio Alcaraz, director territorial a Balears de Banco Santander. Després d’una presentació inicial de l’Escola de Doctorat de la UIB, a càrrec del Doctor Jeroni Morey, se celebraran dues sessions de presentacions sobre les aportacions que pot fer la Universitat a les empreses del sector turístic, i una presentació dels diferents programes de doctorat i les línies de recerca associades. Finalment, a l’acte de cloenda hi participaran representants de les entitats que hauran fet possible aquesta primera trobada. 
 
Si esteu interessats a participar en aquesta jornada podeu consultar el programa i inscriure-us de forma totalment gratuïta. Trobareu tota la informació de la I Trobada d'Empreses i Escola de Doctorat de les Illes Balears al següent PDF.
 

Data de l'esdeveniment: 25/06/2015

Data de publicació: 18/06/2015

Avui

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
252627282930